Двама от най-забавните актьори на Холивуд - Уил Фарел и

...
Двама от най-забавните актьори на Холивуд - Уил Фарел и
Коментари Харесай

Уил Фарел срещу Марк Уолбърг в „Баща в излишък“ (ВИДЕО)

Двама от най-забавните артисти на Холивуд - Уил Фарел и Марк Уолбърг, надяват ръкавиците и се впускат в оспорвана борба за сърцето на едно отлично семейство в идната комедия „ Баща в остатък “. Брад (Уил Фарел) е любящ пастрок на двете деца на брачната половинка си, които, обаче, не го харесват много-много. Нещата в допълнение се усложняват, когато от пътешествие се завръща биологичният татко на децата Дъсти (Марк Уолбърг), зарязал фамилията си преди години. Новопоявилият се в фамилията баща е цялостна диаметралност на леко смотания наивник Брад. Дъсти е неприятното момче с мощен Харли Дейвидсън и релеф, който никоя тениска не може да скрие. Въпреки годините на тотално занемаряване на фамилията, в този момент той е твърдо решен да ги завоюва и да разкара вечно Брад.

Марк Уолбърг е измежду изключителните величия на Холивуд, които потвърдиха, че могат с лекост да минават от екшън функции, през трагични такива, до това да ни разплакват от смях. Последно феновете го гледаха в „ Тед 2 “ в ролята на Джон, чийто най-хубав другар от детинство – плюшената мечка Тед, оживява. Марк е взел участие във кино лентата като „ От другата страна “, „ Планетата на маймуните “, „ Трансформърс: Ера на изтребване “ и „ Антураж “.

Уил Фарел сигурно е останал в паметта на кинофеновете с колоритната си роля в „ Зулендър “. Българските фенове са го гледали в сериала „ Офисът “, както и в „ Остин Паурс 2: Шпионинът ухажор “.

Сценаристи и режисьори на „ Баща в остатък “ са Шон Андърс и Джон Морис. Този сполучлив тандем стои зад шлагери като „ Шефове-гадняри 2 “, „ От малоумен по-глупав: Завръщането “ и „ Семейство Милър “.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР