Двама мъже са били заловени с наркотици при полицейска акция

...
Двама мъже са били заловени с наркотици при полицейска акция
Коментари Харесай

Заловиха двама с дрога в Раковски, единият - близък на началника на районното

Двама мъже са били хванати с опиати при полицейска акция в Раковски в събота вечера, научи TrafficNews . Те били пресрещнати от чиновниците на реда на излизане от локално заведение. При обиска у двамата била открита марихуана, като единият опиталда изхвърли пакетче, което носел в себе си. Двамата били отведени в ареста на районното,където останали 24 часа. Подозрителното в тази ситуация е, че макар откритите опиати, не е последвало претършуване в домовете на двамата мъже. Факт е, че полицията прави обиски /при условия на неотложност/ даже при водачи, които са дали позитивен мил чек, само че в тях не е открита дрога. 
Прочетете още
Защо в тази ситуация са показали отзивчивост? Може би демократичното отношение е обвързвано с личността на един от арестуваните или по-точно с роднинските му връзки. Един от мъжете, в които е открита марихуана, е 42-годишният Николай Рабаджийски, който съгласно локални поданици живее на фамилни начала с дъщерята на сегашния шеф на районото в Раковски Людмил Козлиев. Той е кадър на сегашният шеф на Областната дирекция на полицията Васил Костадинов. 

Рабаджийски има престъпно досие и съгласно очевидци е предизвестил служителите на реда, правили обиска " да внимават ", защото на тъста му следва сериозна кариера. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР