Двама мъже с далечна родствена връзка помежду си, на 66

...
Двама мъже с далечна родствена връзка помежду си, на 66
Коментари Харесай

Спор между двама мъже е завършил с убийство в монтанското село Громшин

Двама мъже с далечна родствена връзка между тях, на 66 и 67 години, са се скарали в центъра на село Громшин в община Бойчиновци, след което се е стигнало до разпра и ликвидиране, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Инцидентът станал в 16,30 часа през вчерашния ден. Първо 67-годишният стрелял няколко пъти с газов револвер в лицето на съперника си, след което те се вкопчили един в различен и почнали разпра. Минувачи по улицата разтървали биещите се възрастни мъже само че малко по-късно 66-годишният взел нож от колата си и намушкал с него няколко пъти съперника си.
Пострадалият умрял на място преди да успее да дойде кола за спешна помощ. Другият бил арестуван незабавно от полицията, само че след обзор в болница в Монтана той бил оставен за лекуване без заплаха за живота поради раните по лицето от изстрелите с газовия револвер. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателен кодекс за ликвидиране. Работата продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура Монтана, прецизираха от полицейската дирекция в града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР