Двама мъже /на 40 и на 51 г. / са

...
Двама мъже /на 40 и на 51 г. / са
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Арестуваха 2-ма при опит да оберат апартамент, задържаха пияна жена и още...

Двама мъже /на 40 и на 51 година / са арестувани от кюстендилски служители на реда за опит да взломят входна врата на апартамент в Кюстендил. Те са употребили железен лост вид „ кози крайник “. Бързата реакция на служителите на реда е предотвратила проникването в жилището, което се намира в региона на градския пазар. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известена е прокуратурата.

51-годишна лидерка на л. а. „ Сузуки “ е арестувана нощес в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил за ръководство на МПС след приложимост на алкохол. Полицаите направили инспекцията на ул. „ Дупнишко шосе “, дрегерът отчел резултат 2. 74 промила алкохол в издишания въздух. На лидерката е взета кръв за разбор, досъдебно произвеждане е формирано по случая. Уведомена е прокуратурата.

След получен сигнал за противозаконна сеч в землището на с. Добри дол, община Трекляно, е осъществен оглед в горския регион. Открити са 215 отрязани дървета – дъб. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Беатрис Костова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР