Двама мъже, единият от които криминално проявен, са пребили охранител

...
Двама мъже, единият от които криминално проявен, са пребили охранител
Коментари Харесай

Двама пребиха охранител на магазин в Бургас, не пускал клиенти без маски

Двама мъже, единият от които престъпно проявен, са пребили охранител на хипермаркет в Бургас, защото не ги позволил без защитни маски в обекта, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.

На 14.05.т.г. към 21.10 ч. във Второ Районно ръководство - Бургас било получено известие за случай в хипермаркет в жк " Славейков ", при който пред магазина спрял автомобил с бургаска регистрация, от който слезли двама мъже и нанесли удари на 31-годишния охранител в региона на главата с корав предмет.

Според пострадалия причина за нападението била недопускането на единия от двамата нападатели на територията на магазина по-рано, защото не е разполагал с защитно средство за лице (маска). В резултат на бързите полицейски дейности са открити и арестувани причинителите на действието – това са двама бургазлии (50-годишен престъпно проявен и 18-годишният му доведен син). Констатирано е, че в магазина не е позволен 50-годишният бургазлия. Мъжете създали цялостни признания за осъщественото от тях действие. По случая е формирано бързо произвеждане за закононарушение по член 131 ал.1
от Наказателен кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР