Двама мъже - дилър и собственик на малка плантация с

...
Двама мъже - дилър и собственик на малка плантация с
Коментари Харесай

Арестуваха дилър и собственик на плантация с марихуана в Пловдивско /снимки/

Двама мъже - дилър и притежател на дребна ферма с марихуана, са задържали в полицейския арест чиновници на престъпна полиция при Районно управление-Стамболийски.
При инспекция в обитаемото място на таванско помещение в триетажна къща, са открити отсечени свежи растения от рода на конопа. Отрязаните стръкове били с височина сред 1,05 и 1,75 метра, а притежателят им грижливо ги бил подготвил за изсушаване, окачвайки ги на въжета.
В хода на подхванатите процесуално следствени дейности е открито, че 41-годишният мъж, който обитавал постройката, отглеждал растенията в дребна ферма в запустяла равнища в местността "Паша махала " в землището на село Цалапица.
Задържаният мъж има предходни престъпни прояви по линия наркоразпространение. Само ден преди този момент, чиновници на престъпна полиция в ръководството задържали в градския парк и 37-годишен махленски дилър.
При последвало претършуване в дома му на улица "Мадара " чиновниците на реда разкрили марихуана с тегло 223 грама. Наркотикът бил открит в холна секция, а изсушената листна маса била готова и предопределена за улично разпространяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР