Двама мъже бяха арестувани, след като жестоко пребиха и ограбиха

...
Двама мъже бяха арестувани, след като жестоко пребиха и ограбиха
Коментари Харесай

Двама мъже пребиха жестоко 67-годишен мъж от Хюстън с Алцхаймер, след като се опита да се качи в грешна кола, показва видео

Двама мъже бяха задържани, откакто грубо пребиха и ограбиха 67-годишен мъж, диагностициран с Алцхаймер и деменция на паркинг в Хюстън, откакто се опита да се качи в неверната кола.

Възрастният жител Флорентино Уртадо и брачната половинка му отидоха на локален пазар за месо в събота. Уртадо, който се бори с диагнози през последните две години, остана в колата, до момента в който жена му влезе в магазина, сподели щерка му Джесика пред ABC13.

Записи от камери за наблюдаване демонстрират по какъв начин Хуртадо излиза от колата, изглеждайки объркан - което съгласно Джесика е типично за татко й в настоящето му положение. След това той се пробва да дръпне дръжката на вратата на неверната кола, демонстрира видео, само че вратата е била заключена.

Трейвон Локридж и Деродерик Стивънс, които наподобява са притежатели на колата, по-късно излязоха и брутално набиха възрастния мъж, като удариха главата му на улицата и го удряха неведнъж, демонстрира видео.

Нападателите са откраднали мобилния телефон на Хурта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР