ДВАМА любители на красотата споделиха как са се отказали от

...
ДВАМА любители на красотата споделиха как са се отказали от
Коментари Харесай

Загубихме спестяванията на нашите родители за страничен хазарт – спечелихме £3 милиона и помогнахме на жените да спестят £7 милиона с нашия продукт

ДВАМА фенове на хубостта споделиха по какъв начин са се отказали от харченето нацяло положение на ноктите пазарувайте, с цел да спечелите милиони - и да помогнете на други да спестят астрономическите £36 милиона в процеса.

Както множеството, Рус ван дер Аа и нейната най-хубава другарка Роза отделяха стотици всеки месец за поддръжка на ноктите, веждите и миглите си.

Но с възходящите разноски по целия свят и животът става все по-натоварен, дуетът от Холандия реши да предложи решение - техния комплект за хубост вкъщи, който ви дава резултати, почтени за салон за част от цената.

Двамата рискуваха всичко, употребявайки своите - и на своите сътрудници - спестявания, които бяха заделили за нови домове, чиято обща сума доближи астрономическите £90 000.

Но за Рус, 29, и Роза, 34, задачата беше ясна - те трябваше да намерят опция на скъпите визити в салони, които също отнемаха доста време; нещо, което родителите рядко имат.

И по този начин се роди Sassy Saints, уебсайт, къд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР