Двама курсанти от Академията на МВР са задържани и обвинени

...
Двама курсанти от Академията на МВР са задържани и обвинени
Коментари Харесай

Спипаха двама курсанти на МВР, които връзват със свински опашки мъж и го ограбват

Двама курсанти от Академията на Министерство на вътрешните работи са арестувани и упрекнати за въоръжен обир. Това се разбра от известия на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи.

Грабежът е станал през октомври м.г. в столичния квартал " Кръстова вада ". Министерство на вътрешните работи споделя, че съгласно първичната информация късно вечерта четирима непознати, единият от които въоръжен с револвер, нахлуват в дома на жертвата, връзват младия мъж със " свински опашки ", отмъкват от жилището му голяма сума пари, лаптоп и настолен компютър и 2 мобилни телефона. На 28 април т.г. столичните служители на реда задържали четирима мъже като причинители - на 20, 25 и двама на по 22 години. От разнообразни адреси в София, населявани от обвинените, са иззети множество движимости и предмети, свързани с незаконната им активност и към съответното закононарушение. В процеса на следствието е открито, че фактически извършители на действието са двамата 22-годишни, другите двама са разпитани като очевидци, оповестява Министерство на вътрешните работи. В последна сметка двамата курсанти са привлечени като обвинени и са оставени в ареста.

От Академията на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че оказват цялостно подпомагане на проверяващите, а двамата курсанти са отстранени от образователното заведение със заповед на ректора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР