Двама футболисти на австрийския шампион РБ Залцбург бяха дисквалифицирани за

...
Двама футболисти на австрийския шампион РБ Залцбург бяха дисквалифицирани за
Коментари Харесай

Изхвърлиха от футбола двама играчи на австрийския шампион заради допинг

Двама футболисти на австрийския първенец Република България Залцбург бяха дисквалифицирани за по 3 месеца поради нарушение на антидопинговите правила, заяви пресслужбата на клуба. Това са Мохамед Камара и Секу Койта.

Те са осъдени от Дисциплинарната комисия на УЕФА, глобата влиза в действие неотложно и важи за всички локални, национални и интернационалните прояви, в които те биха могли да вземат участие.

Играчите бяха подложени на допинг-тест след завръщането си от мач за националния тим на Мали. Състезателите настояват, че са получили от лекаря на малийския народен отбор лекарство, което е имало обезболяващи функционалности, само че се оказва, че е било със съставки, които са в неразрешения лист. Лекарят е отхвърлен неотложно от националния тим, откакто от Република България Залцбург са се обадили, с цел да осведомят за случая.

Решението на УЕФА е от часовете преди мача с Виляреал в шампионата Лига Европа, само че двамата по този начин или другояче от дълго време не са в групата на треньора Джеси Марш.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР