Двама души са задържани за пожарите в Хасково. Това обявиха

...
Двама души са задържани за пожарите в Хасково. Това обявиха
Коментари Харесай

Двама души задържани за пожарите в Хасково

Двама души са арестувани за пожарите в Хасково. Това оповестиха от ОДМВР-Хасково пред публицисти.

„ Първият сигнал за пожар е подаден в 19.30 ч. Пламнал е пламнал склад. Час по-късно е запалена изоставена къща. След това и още една. Усъмнихме се, че нещо се случва. Започнахме инспекция дружно с сътрудниците от пожарната. Извършихме заградителни мероприятия. Целият полицейски състав беше на пътя ”, разясниха от полицията.

Единият арестуван е на 33 години, престъпно проявен. Направил е цялостни признания.

Голям пожар избухна през вчерашния ден вечерта в сграда от тютюневите хранилища до хасковската спортна зала „ Спартак “.
Сигналът беше подаден към 19:30 часа. Първият екип на пожарната е заварил покривът на постройката в пламъци. На място дойдоха пожарни от Хасково и Димитровград. Районът към залата беше обгърнат от пушек. Пушекът се виждаше от целия град, съобщи haskovo.info.
Огнената буря беше овладяна за към час, като имаше заплаха огромните пламъци да се трансферират на прилежащите здания. Първоначалният оглед сподели, че постройките в съседство не са наранени. На място се събраха доста хора, макар заплахата.

Предстои изясняване на аргументите за пожара. Живеещи и работещи в региона описаха пред Haskovo.info, че в изгорялата постройка са влизали клошари.

Преди години в същата сграда имаше пожар, но доста по-малък, който бързо беше погасен.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР