Двама души са задържани и един се издирва след вчерашните

...
Двама души са задържани и един се издирва след вчерашните
Коментари Харесай

Двама задържани и един се издирва след сблъсъците между роми и полицаи в Мъглиж

Двама души са арестувани и един се търси след вчерашните конфликти сред роми и униформени в Мъглиж. Това разгласи на ексклузивен брифинг ст. комисар Георги Хаджиев, шеф, ОД на МВР-Стара Загора.

По време профилирана полицейска акция петима служители на реда пострадаха. Тя е била по разпореждане на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, след подбудено напрежение сред роми и служители на реда, които са се пробвали да прекратят противозаконни надбягвания с каруци.

„ Аз го приканвам, откакто беше по този начин самоуверен да посегне на сътрудник, в този момент да бъде по този начин самоуверен да се яви пред правораздавателните органи и да понесе своята отговорност. В момента ситуацията в Мъглиж е спокойна. Има засилено полицейско наличие на входа и на изхода на града, построени са КПП-та и се ревизират преминаващите ", съобщи ст. комисар Георги Хаджиев.

По думите му са нанесени материални вреди върху полицейската техника, а поради положителната си екипировка униформените са с повърхностни пострадвания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР