Двама души са обвинени в кражба на милиони долари в

...
Двама души са обвинени в кражба на милиони долари в
Коментари Харесай

2 са обвинени в кражба на 20 милиона долара обезщетения от SNAP от NYC Bodega

Двама души са упрекнати в кражба на милиони долари в изгоди от Програмата за спомагателна хранителна помощ от Bodega в Ню Йорк, един от тях притежавани.

Дауд Касим, на 31 година, и Диа Алкалиси, на 26 година, се твърди, че са създали хиляди транзакции посредством SNAP, по-рано известна като стратегия за талони за храна, от бутилка в Бруклин, която Касим има, Съединени американски щати. Прокуратурата за Източния окръг на Ню Йорк сподели в известие за вести във вторник.

Обикновено посредством програмата SNAP, която употребява федерални данъчни долари за субсидиране на семейства с ниски приходи, получателите употребяват електронно обезщетение Трансферна (EBT) карта за осъществяване на покупки за битови потребности и храна.

От април 2022 година до декември 2022 година Kassim и Alqalisi разрешиха на получателите на SNAP да обменят своите компенсации за пари в брой или артикули, които не дават отговор на изискванията за SNAP, като бира на Throop Farm Market в Bedford-Stuyvesant, споделиха прокурорите. От с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР