Двама души пострадаха при катастрофа край Разлог тази вечер. По-тежко

...
Двама души пострадаха при катастрофа край Разлог тази вечер. По-тежко
Коментари Харесай

Зверска катастрофа край Разлог, има пострадали СНИМКИ

Двама души пострадаха при злополука край Разлог довечера. По-тежко е потърпевша 68-годишна жена от София, която е със строшен крайник и е настанена в ХО на МБАЛ- Разлог, без заплаха за живота. Със строшен пръст се е разминал мъж, който след оказване на здравна помощ е освободен за домашно лекуване.

ПТП- то стана към 17:30 часа на изхода на града, малко преди разклона за Банско. Челно са се блъснали лек автомобил „ Тойота “ и лек автомобил „ Ауди “. Тойотата, ръководена от потърпевшата жена е пътувала по посока Банско. На десен завой тя губи надзор на автомобила, навлиза в насрещното платно и се удря в пътуващото по него Ауди, ръководено от потърпевшия мъж. В резултат на удара тойотата е смачкана до неразбираемост. Преди челния конфликт колата се е блъснала и в различен лек автомобил – „ Мерцедес “, който е с по-малки вреди. Водачът, който е от Разлог показа, че когато е видял колата да навлиза в насрещното е отбил в дясно и е спрял, на косъм се е разминал от по- сериозен удар. Със съществени материални вреди е и аудито, написа struma.bg.



Пострадалата жена е била заклещена в автомобила си, което наложило намесата на екип на РСПБЗН- Разлог. Заедно с другия потърпевш тя е превозена в МБАЛ- Разлог от пристигналия на място екип на Спешен център.

Причините за ПТП- то се обясняват. По първична информация несъобразена скорост от страна на лидерката на тойотата е довела до случая Движението в региона се осъществяваше единствено в едната лента за придвижване и се контролираше от два патрула към РУ- Разлог. Пътят беше отворен единствено за излизащите от Разлог коли, а влизащите към града бяха пренасочвани през другия вход на града.

 https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1543004937-2222-result-1.jpg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР