Двама души бяха ранени и част от инфраструктурата на украинското

...
Двама души бяха ранени и част от инфраструктурата на украинското
Коментари Харесай

Шестима убити, десетки ранени след руски обстрел на Одеска и Херсонска област

Двама души бяха ранени и част от инфраструктурата на украинското пристанище Измаил беше разрушена от следващата съветска офанзива с дронове и ракети нощес, заяви шефът на Одеска област Олег Кипер, представен от украинската осведомителна организация УНИАН.

Попадения е имало, макар че украинската противовъздушна защита е свалила по-голяма част от дроновете и ракетите, сподели Кипер.

Шест души са починали и 10 са били ранени от масиран съветски обстрел на десния (западния) бряг на р. Днепър за миналото денонощия, съобщи  шефът на Херсонска област Александър Прокудин. 

За интервала руснаците са направили 93 обстрела с близо 500 снаряда от миномети, оръдия, системи за залпов огън, танкове, гранатомети, едрокалибрени картечници, авиация и безпилотници. Попаденията са били в жилищни квартали, образователни заведения, аптеки, предприятия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР