Двама диджеи, които правят фурор в най-модните клубове в Европа,

...
Двама диджеи, които правят фурор в най-модните клубове в Европа,
Коментари Харесай

Диджеите Bess & GON миксират за първи път в Bedroom Пловдив

Двама диджеи, които вършат възторг в най-модните клубове в Европа, в петък за първи път ще се качат на българска сцена, като за първото си присъединяване са избрали Пловдив. Специални посетители на Bedroom тази седмица ще бъдат Bess & GON. Двамата са познати на публиката със синглите LUAR - Gjithmone, Kanita - Don't let me go и  Arilena Ara - Nentori. Парчетата оглавяват класациите в Русия, Румъния, Украйна, България и Гърция и са на водещи позиции из западно-европейските.

Партито, което дава обещание да е паметно, се назовава Rockstar, а дружно с артистите на сцената ще бъдат и невероятните девойки от балета на Bedroom!

Besmir Bajgora, прочут в професионалните среди под прякора Bess, е албански DJ и продуцент, който е измежду пионерите на клубната музика в страната си. Израства в музикална среда и в годините на прехода, когато се построява клубното общество в Албания, стартира да пуска дружно с брат си в заведения, които събират над 1000 души. Специализира в Лондон Sound Engineering и развива своята заложба, като черпи опи и ентусиазъм от най-хубавите нощни подиуми в тази притегателна клубна дестинация.

Agon Haziri, или прочут като GON HAZIRI, е надарен и потвърдил се DJ и продуцент, по генезис от Прищина, Косово. Започва да си партнира с Bess преди 4 години и от този момент до в този момент са миксирали доста части взаимно. Двамата DJ си партнират и по интернационалните участия в разнообразни страни, измежду които в този момент попада и нашата страна. Може да се заредите от силата, която струи от техните празненства на 20 октомври единствено в Bedroom Пловдив.

Освен Bess & GON, тази седмица в Bedroom Plovdiv можете да се забавлявате с Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч, които в четвъртък ще се качат на сцената на най - модерния пловдивски клуб. В събота зад пулта ще застанат Dj Vasco C и Dj Milen, a вокал на празненството онлайн ще бъде самата Vera Russo. Повече информация за програмата на Bedroom Пловдив можете да намерите във фейсбук страницата на клуба!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР