Двама бургазлии се сбиха на пешеходна пътека в ж.к. Изгрев“.

...
Двама бургазлии се сбиха на пешеходна пътека в ж.к. Изгрев“.
Коментари Харесай

Селска проява на пешеходна пътека! Бургазлии се млатиха заради отнето предимство!

Двама бургазлии се сбиха на пешеходна пътека в ж.к. " Изгрев “. Случката се разиграла предходната сряда на кръстовището на ул. " Георги Калоянчев “ в комплекса, тъкмо пред магазин " Била “, съобщи bMT, публикувайки ексклузивни фрагменти от побоя. 

" Всичко стартира, откакто автомобил за малко не блъсна мой другар. Той и водачът започнаха да спорят настояща ли е пешеходната пътека, защото тя беше краткотрайно изтрита, тъй като и се подновяваше маркировката. Но табелата към момента си седеше, както изясни моят другар “, описа мъжът, който е станал свидетел на спречкването.

След къс вербален спор водачът на автомобила изскочил и се нахвърлил на пешеходеца. Двамата почнали да си разменят ритници и юмруци. Намесила се и стара жена, която съгласно очевидци е майка на лидера на автомобила. В кулминационната точка на сбиването тя отнесе няколко удара от личния си наследник, без той да подозира, че протяга ръка на нея.

В последна сметка най-пострадала се оказа дамата, която в продължение на няколко минути не могла да се изправи на крайници. Няколко пъти точно тази пешеходна пътека е ставала обект на разногласия сред водачи. Някои настояват, че тя даже е рискова, а доказателство е злополука ден след сбиването.

Вижте повече в прикаченото видео!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР