Двама българи бяха арестувани в луксозен хотел в Ченай за

...
Двама българи бяха арестувани в луксозен хотел в Ченай за
Коментари Харесай

Нашенци отидоха в Индия, живяха като царе, но допуснаха...

Двама българи бяха задържани в първокласен хотел в Ченай за това, че са клонирали кредитни и дебитни карти, написа The Times of India. Пострадали били най-вече американски и европейски жители. Според локалната полиция нашенците са чест от интернационална незаконна мрежа.

Вчера съдът изпрати Петър Великов (47) и Илиян Марков (36) под непрекъснат арест, написа Блиц.

Нашите били хванати откакто поискали да продължат престоя си в хотел " Кумаран Нагар " и един от тях дал изцяло изпразнена карта, с която да заплати спомагателните 3000 рупии.

Персоналът се усъмнил и макар, че българите платили с друга карта, рецепционистът алармирал полицията. Когато дошъл екип, воден от контрольор Сивакумар, и претърсил стаята им, разкрили доста изпразнени карти с лепенки по тях. Двамата били задържани.

Освен картите, били открити декодери и други джаджи за разтрошаване на отбраната. Освен това българите кътали в брой огромно количество индийска валута и 4 400 евро.

Персоналът споделил на полицията, че двамата мъже постоянно напускали стаята си късно през нощта и се прибирали назад към 3-4 сутринта.
Според следствието Великов, който пристигнал в Индия като екскурзиант, дошъл в Ченай при започване на април, а Марков се включил към него на 25-ти същия месец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР