26 коня убити при пожар в плевня в Джорджия

...
Двадесет и шест коня загинаха при опустошителен пожар, който обхвана
Коментари Харесай

Двадесет и шест коня загинаха при опустошителен пожар, който обхвана плевня във ферма в Джорджия рано в неделя, съобщиха от противопожарната служба на окръг Форсайт.

Пожарникарите реагираха на обаждане, съобщаващо за дим в района на Blue Springs Farm в 6 сутринта, според съобщение за новини. Докато пожарна кола пътуваше, повече 911 обаждания потвърдиха пожар в сграда, казаха от пожарната.

Огънят е горял известно време, преди да бъде съобщено от първите 911 потърсили, казаха от отдела.

„Както можете да си представите, ние сме напълно опустошени“, каза Blue Springs Farm в публикация във Facebook.

„Девет Девет животни от зоологическата градина бяха спасени, а едно е мъртво след пожар, избухнал в зоологическата градина на Metro Richmond в неделя вечерта, се казва в изявление на зоопарка. Огънят е тръгнал около 21.50 часа. в зоната на работилницата на зоологическата градина и след това се разпространи в болницата за животни, помещението за съхранение на фураж и зоната за обслужване на зоолога, според зоопарка. WTVR

„Нямаме думи, защото сме в шок от тази опустошителна загуба“, се казва в публикация на проверена страница на кампания на GoFundMe. До вторник сутринта кампанията събра повече от $40 000 към целта си от $70 000.

Отзовалите се пожарникари откриха плевнята, съдържаща множество конски боксове, обхванати от пламъци, се казва в съобщението на пожарната.

Конете, качени в съоръжението и самата плевня, са били „пълна загуба“, според съобщението за новините. „Тези коне никога не могат да бъдат заменени и никога няма да бъдат забравени“, каза Blue Springs Farm във Facebook.

При инцидента няма пострадали хора.

Следователите на окръг Форсайт продължават разследването си.

Семейната ферма разполагаше с плевня с 32 щанда и предлагаше уроци по езда, обучение и лагери, според нейния уебсайт.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР