Двадесет и шест годишна българка вся смут, след като реши

...
Двадесет и шест годишна българка вся смут, след като реши
Коментари Харесай

Млада българка протестира с 30 км/ч в насрещното на магистрала в Италия, преряза си вените

Двадесет и шест годишна българка вся ужас, откакто реши да се бори против високите разноски за живот, като провежда митинг, който блокира придвижването по автомагистрала в Италия. С надпис, окачен на задното стъкло на своя Ford Fiesta, тя е карала по автомагистрала A28 Портогруаро-Конеляно с 30 км/ч и се е блъснала в две полицейски коли, а в разгара на бунтарския си жест протестиращата Памела И. си е прерязала вените, написа ilgazzettino.it.

Преди да бъде блокирана от три патрула на пътна полиция на кръстовището Годега ди Сант`Урбано и откарана в болница с кървящи ръце, тя настойчиво викала, че стачкува против държавно управление: " Не мога да спра, убивате ни! Вие нямате принос към нашия живот. Стига! " Половинчасовата полуда, която се е разиграла през вчерашния ден следобяд сред Порденоне и Годега поради 26-годишната българка е траяла повече от 20 километра, което породи суматоха поради заплаха от произшествия.



Младата жена работи за Amazon като водач, има профил в Instagram с няколко изявления, само че с 8000 почитатели, и по документи е жителка на Кодроипо. Но в действителност тя няма покрив над главата си: " Всяка вечер се чудя къде да дремя, а аз съм измежду щастливците ", изяснява тя в протестния надпис, прикован към колата ѝ. " Ако не е тази кола, би трябвало да заплащам най-малко по 50 евро на нощ, и всичко това даже с менструация и без да има къде да се измия. Чувствам се унизена от моето държавно управление. Искате безсрочни контракти, наеми и непрекъснато увеличаващо се ползване. Вие ни убивате! Стига! "

26-годишната жена афишира митинга в събота вечер в историите на Instagram. В деня на 26-ия си рожден ден тя взема решение да отбрани идеята на хората, потиснати от високите разноски за живот, и на младите служащи с несигурни работни места: " Нямам пари и нямам какво да изгубвам ", оповестява тя в банята на един хотел. " Искам да направя нещо за всички: потеглям с 30 километра в час от Порденоне до Милано, с цел да посетя един другар. Следва покана към почитателите: " Който желае да се причисли към мен " с обещанието " да не пречи на никого, просто да забави придвижването, тъй като заслужаваме внимание ".

Случаят с 26-годишната българка към този момент е предаден на прокуратурата в Тревизо. Безразсъдното ѝ държание евентуално ще ѝ коства скъпо - обвиняванията включват оказване на опозиция на държавен чиновник, причиняване на вреди и разстройства на автомагистралата и отвод да спре пред полицията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР