Двадесет години изминаха от момента, в който светът бе разтърсен

...
Двадесет години изминаха от момента, в който светът бе разтърсен
Коментари Харесай

На сватбените обувки на принцеса Даяна има тайно послание! СНИМКИ разкриха какво е то

Двадесет години изминаха от момента, в който светът бе разтресен от голяма загуба - в автомобилна злополука почина любимката на милиони - принцеса Даяна. Животът ѝ, тоалетите ѝ, тайните ѝ се разискват и сега. Но това не е необичайно: и до през днешния ден ни е мъчно да повярваме, че такава светла и чудесна жена към този момент не е измежду нас.
Сватбата на лейди Ди и принц Чарлз се състоя на 29 юли 1981 година и изглеждаше приказно красиво: луксозна рокля, разчувствана булка и голям брой посетители.

Като всяка друга младоженка, Даяна се готвеше да отпразнува любовта към своя сътрудник. Този ден трябваше да бъде специфичен.

Тогава събитието бе несъмнено като " сватбата на века ", само че за жалост единствено в приказките всичко завършва с бракосъчетанието.


Покойната принцеса бе известна с това, че използваше своите облекла за предаването на секрети послания. Много от тези секрети станаха известни едвам в този момент.


В деня на сватбата Даяна се появи пред гостите във превъзходни обувки, украсени с 542 пайети и 132 перли.

На стелките на обувките са били изобразени основните букви на нейното име и името на нейния обичан C и D и сърце сред тях.

Кралският обущар Клайв Шилтън споделя: " Никой не можеше да види тази част на обувката, само че за нас бе доста значимо обувките да са фантастични от всички страни ".


Освен това, принцеса Даяна бе толкоз деликатна с принц Чарлз в този незабравим ден, че реши да избере обувки с невисок ток.


Шилтън изяснява: " Тя бе доста срамежлива, блага и симпатична. Главното ѝ условие бе тя да не е по-висока от принц Чарлз, въпреки всичко принцесата бе много висока - 1.78 метра. Колкото ѝ Чарлз ".

Дизайнерът на обувки даже отбелязва, че основаването на сватбените обувки за принцеса Даяна е лишило шест месеца.

Цялата тази работа приказва единствено за едно - лейди Ди е обичала своя фаворит и е желала денят да бъде щастливото начало на взаимния им живот.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР