Два турски камиона са катастрофирали след полунощ на главен път

...
Два турски камиона са катастрофирали след полунощ на главен път
Коментари Харесай

Два турски тира са се ударили челно на входа на Видин

Два турски камиона са аварирали след среднощ на основен път Е-79, на входа на Видин, оповестяват от Областната дирекция (ОД) на МВР-Видин. Сигналът е подаден на тел. 112 в 1:35 часа на 15 май. Турски товарен автомобил „ Фиат “, ръководен от 55-годишен лидер, при придвижване с несъобразена скорост в посока Видин, напуща дясната пътна лета и се удря челно в насрещно движещ се турски влекач „ Волво “, с прикачено хладилно полуремарке, ръководен от 41-годишен лидер, наоколо до комплекс „ Фанти Г “.

Двамата водачи са настанени за лекуване във видинската болница. Възрастният лидер е с голям брой контузии и заплаха за живота, по-младият е без заплаха за живота. Оперативна група е направила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане, прецизират от полицията.

Общо 131 пътнотранспортни катастрофи са регистрирани на територията на област Видин от началото на годината, демонстрира информация на Българска телеграфна агенция в формалния бюлетин на Областната дирекция на ОДМВР-Видин. От тях тежките произшествия са 22, с четири жертви и 27 ранени. От общия брой произшествия 28 са провокирани от водачи под 25-годишна възраст, осем от тях са с потърпевши. За съпоставяне за същия интервал на предходната 2022-ра година са регистрирани 149 произшествия - с 35 ранени, само че без починали. Катастрофите, провокирани от водачи под 25 години, са били 29.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР