Два случая на домашно насилие разследва полицията във Великотърновско, съобщиха

...
Два случая на домашно насилие разследва полицията във Великотърновско, съобщиха
Коментари Харесай

Два случая на домашно насилие разследват във Великотърновско

Д ва случая на домашно принуждение проверява полицията във Великотърновско, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Бързо произвеждане за нарушение на правосъдна заповед за отбрана от домашно принуждение е стартирано в Районното ръководство на полицията  в Павликени против 52-годишен мъж от Лесичери.

В събота към 19:00 ч. сигнал в полицията е подала жителка на селото, която обяснила, че мъжът е влезнал в дома на майка си, макар издадена правосъдна заповед за отбрана от домашно принуждение.

След намесата на полицията той е арестуван за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Срещу него е стартирано бързо произвеждане.

Сигнал за побой обясняват чиновници на полицията в Горна Оряховица. В петък към 13:30 ч. в ръководството е получен сигнал от 38-годишна жена, че мъжът, с който живеела на фамилни начала, ѝ е нанесъл побой.

Изпратеният на адреса полицейски екип открил, че сред двамата е зародила свада, при която причинителят е блъснал с пестник в региона на лицето пострадалата.

Той е арестуван за период до 24 часа. Започнато е досъдебно произвеждане.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР