Два развода, все още неосъществена роля на майка, вече навършени

...
Два развода, все още неосъществена роля на майка, вече навършени
Коментари Харесай

Как Дженифър Анистън се надсмя на Анджелина Джоли

Два развода, към момента неосъществена роля на майка, към този момент навършени 50 години. Може би считаме тези три обстоятелството за предпоставки за меланхолия и незадоволеност от живота. Но Дженифър Анистън е все по този начин усмихната и несъмнено не ни наподобява депресирана.

Дълго време си казвахме " горната Джен ", тъй като раздялата й с Брад Пит разруши освен нейното сърце, само че и нашите илюзии за дълга обич по холивудски. Анистън обаче не си е дала никакво време за самосъжаление, а го е употребила за нещо доста по-смислено - грижа за себе си.

Според новата книга Friends With Benefits на създателя Иън Халпърин, Дженифър Анистън се смее последна, когато става дума за съревнованието сред нея и Анджелина Джоли .
 Снимка 436083

Въпреки че минаха две години от развода на Дженифър с Джъстин Теру, на любовния небосвод пред актрисата не се вижда нов мъж. Но това изобщо не й пречи да живее живота си по допустимо най-хубавия метод.

Дори можем да кажем, че и оказва помощ, тъй като Анистън влага освен средства, само че и време, с цел да реализира физическа и духовна естетика. Парите - над 200 хиляди $ годишно . Времето - единствено тя си знае.

В тази шестцифрена сума влизат всички срещи с психотерапевт, йога курсове и разкрасителни процедури , които са накрали Джен да обича себе си повече от всеки път, макар неуспехите в живота. Мнозина даже са на мнение, че тя през днешния ден наподобява по-добре от Анджелина, написа Daily Mail.
 Снимка 436094

Причината за това е освен духовният мир, който актрисата е постигнала, само че и кремовете и среуми за лице за 1500 $ месечно и кичурите при коафьор за към 1000 $. Месечната й карта за фитнес с персонален треньор коства 3500 $, а още толкоз дава и за диетолог и подготвяне на храната й.

Ежедневната медитация и честите пътувания, които ни поддържат млади и любопитни към света, са други две дребни секрети на като че ли неостаряващата Джен.

Според създателя на книгата, която разкрива доста звездни секрети, Анистън не е трансформирала щастието в самоцел . Спряла е да го търси в други хора и избира сама да си го сътвори. А това й е помогнало доста да израсне като персона в последните години.
 Брад Пит, Дженифър Анистън и ще успее ли Джордж Клуни да ги събере още веднъж
Кой сватосва Брад Пит и Дженифър Анистън

Ето къде се срещнаха скрито

Единственото, от което Джен се нуждае в този момент, е точната роля в точния миг. И сигурно ще може да огледа Джоли със задоволна усмивка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР