Два примера от последните дни карат хората да споделят всевъзможни

...
Два примера от последните дни карат хората да споделят всевъзможни
Коментари Харесай

Птиците не умират от 5G, а най-добре е да сме по-критични

Два образеца от последните дни карат хората да споделят всевъзможни линкове. Сякаш нова Конвенция им е надвиснала над главата.

Пример 1:

Много птици били починали от проби на 5G технология. И трябвало да се спре всяко експериментиране на тази технология.

Истината: Слухът потегля от блогър в Холандия. Птиците са натровени с пестицид, само че блогърът желае да блесне и да вдигне трафик към уеб страницата си. И написа фалшив история с доста въпросителни. Прост факт - чек го демонстрира. Точно като в проблема с имунизациите. Един човек си измисля, след това хиляди споделят, без да ревизират.

Какво може да извършите: Само напишете в Google fact check 5G birds и ще ви се покажат както измислиците, по този начин и спокойните постове, че дори никой никакви проби не е правил.

Пример 2:

Мнозина споделят по какъв начин „ Англичанка се възмущава, че в сериала " Чернобил " няма чернокожи “. И разясняват за „ либерстията “, какви са кретени западняците и така нататък

Истината: Има туит от някаква уонаби актриса. В момента акаунтът й е недосегаем. Туитът й е чудноват. Хората в Туитър не са идиоти, напряко я разпиляват за този туит. Ама си я раздират. Всякакви хора. Няма трендове, няма „ расова дискриминация “, няма нищо. Просто тъп туит. Каквито се срещат с милиони всеки ден. Но съветски уеб сайтове с изключително наслаждение го подемат и развяват, с цел да отклонят вниманието от дейностите на комунистите по време и след повредата през 1986 година

Какво може да извършите: Напишете в Туитър karlamsweet chernobyl (името на профила на дамата) и ще видите какво става.

Хора, апелирам ви, проявявайте малко сдържаност. Не шервайте незабавно първата нелепост от чудноват уебсайт, която видите. Вече шансът да е фалшив, е голям. И не бързайте незабавно да си вадите извод, че има скрит план на Тайното държавно управление от рептили. Особено в случай че е от уеб сайтове, които пишат за извънземни, плоска Земя, кемтрейлс и други сходни нелепости.

Хубав ден!

#нитоденбезфейкновини
#нитоденбездамислим
#fakenews #reptiles
#ненадихидроксимонооксида
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР