Два отбора от експерти се изправят един срещу друг в

...
Два отбора от експерти се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

„За или против кеша“ в нова икономическа среда

Два тима от специалисти се изправят един против различен в дебата „ За или срещу кеша “ на следващия ден, 27 септември, от 14.00 часа в Литературен клуб „ Перото “.

Забавяне на произвеждане и търговия, проблеми с доставките, нестабилни цени на горива, растяща инфлация – новата икономическа и финансова среда е налице. Това бе и водещ претекст да организираме продължение на тематиката за заплащанията в брой. Двубоят е част от поредицата събития на „ Мениджър “, които подлагат на обществено разискване настоящи тематики с публично значение.

Отборите

Икономистът Стоян Панчев от Експертния клуб за стопанска система и политика (ЕКИП) и бизнес журналистът Стефан Антонов ще бранят позицията „ За кеша “.

Димитър Продански, изпълнителен шеф, член на Управителния съвет на Management Financial Group (MFG), и финансовият съветник и влагат Стойне Василев ще пазят позицията " Против кеша ".

Очакваме ви на следващото издание на „ Точка на шупване “. Форматът може да наблюдавате на следващия ден -  27 септември (вторник) от 14.00 часа живо в клуб „ Перото “ (НДК), откакто заявите вашето място тук https://bit.ly/3vsoc3O.

Ще бъде излъчен и онлайн във фейсбук събитието Точка на шупване – „ За или срещу кеша vol.2 “ и в уеб страницата manager.bg

Гласувайте в предварителната анкета по тематиката „ За или срещу кеша “ https://bit.ly/3LpWLOO в този момент.

По време на дебата ще имате опция още веднъж да гласувате. Резултатите ще образуват крайния резултат и спечелилият в дебата.

Генерален сътрудник на събитието е Management Financial Group.

Медийни сътрудници са: Българска национална телевизия, Dnes.bg, Bloomberg TV Bulgaria, SmartMoney.bg, MoitePari.bg

Институционални сътрудници са: Българска стопанска камара

#дебатитенаМениджър #заилипротивкешаvol2 #НДК #точканакипене #boilingpoint #списаниеМениджър #литературенклубПерото #managernews

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР