Два от застрашените от изпадане отбори в испанския шампионат –

...
Два от застрашените от изпадане отбори в испанския шампионат –
Коментари Харесай

Хетафе спечели битката за оцеляване срещу Валенсия

Два от застрашените от изпадане тимове в испанския шампионат – Валенсия и Хетафе , се изправиха един против различен в среща от 22-ия кръг. Тази борба за оцеляване бе извоювана от домакините от Хетафе с 1:0 и отборът най-малко за малко ще си отдъхне.

Така скъпият гол падна 8 минути преди края на мача на стадион „ Колисеум Алфонсо Перес “. Негов създател бе Борха Майорал. След това гостите стигнаха до попадение на Фран Перес, само че то не бе прието поради засада.

Снимка: БГНЕС/ЕРА

С провалянето Валенсия остана на предпоследното място в класирането с 20 точки и има сериозна заплаха да изпадне от елита за първи път от 36 години насам.

Тимът, воден от Рубен Бараха, продължава с трагичното си показване и към този момент има пет следващи загуби в Ла Лига и нито една победа в последните 8 мача за състезание. Освен това, „ прилепите “ са в серия от 7 мача без триумф във всички шампионати.

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Хетафе реализира първата си победа за 2023-та, която ги измъкна най-малко краткотрайно от зоната на изпадащите и към този момент е на 16-та позиция с актив от 22 точки.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР