Два нови контакта са открити по време на операцията за

...
Два нови контакта са открити по време на операцията за
Коментари Харесай

Откриха нови следи при издирването на падналия МиГ-29

Два нови контакта са открити по време на интервенцията за търсене на останките от самолета МиГ-29 и черната кутия. Това заяви за Радио Варна контраадмирал Кирил Михайлов-командир на Военноморски сили. Оказа се, че другите два локализирани контакта са в действителност от остарели железни тръби, а не остатъци от самолета. 
,,Вероятно останките му са се разпръснали на огромна повърхност, а и ние не знаем точното място на приводняването, тъй че сме длъжни да създадем огромен периметър, с цел да установим мястото, където се е разрушил самолетът. Той уточни, че очакванията са да намерят опашната част от самолета, където е и черната кутия. Нищожна е опцията кутията да бъде открита независимо, защото тя е доста дребна, изясни Михайлов.
 Атлантическият съвет сложи въпроси за случая в Черно море Атлантическият съвет сложи въпроси за случая в Черно море
Министерството на защитата удостовери през вчерашния ден, че майор Валентин Терзиев е умрял при осъществяване на служебните си отговорности по време на...
 Контраадмирал Кирил Михайлов изрази съболезнованията си на фамилията на майор Валентин Терзиев и сподели, че и водачите от авиобаза „ Чайка „ са показали геройство и са издирвали сътрудника си и през нощта с два хеликоптера по време на интервенцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР