Два месеца след края на снимките на игралния филм Гунди

...
Два месеца след края на снимките на игралния филм Гунди
Коментари Харесай

Открехнаха завесата: Първи кадри от филма за Гунди

Два месеца след края на фотосите на игралния филм " Гунди – Легенда за любовта ", екипът на огромната и дълго чакана продукция разкри първи фрагменти от вдъхновяващата история за една от най-великите персони на България – Георги Аспарухов.

Кратък тийзър и формалният афиш на кино лентата бяха оповестени по-рано денем в обществените мрежи, а сцените, включени в премиерното видео, незабавно ни придвижват в епохата на вълнуващата лента, като предават прочувствения заряд, с който е напоен филмът още в първите секунди.

Създадена по действителни събития и разказана безупречно с помощта на режисьора Димитър Димитров, сценариста Емил Бонев и оператора Борис Славков, сантименталната история на Георги Аспарухов-Гунди (Павел Иванов) и неговата брачна половинка Величка Маркова-Лита (Александра Свиленова) ще оживее на огромен екран през 2024 година.

" Изключително горди и щастливи сме, че към този момент можем да покажем първи фрагменти от кино лентата, за който мечтаем дълги години. Благодарение на блестящия екип от експерти, които стоят зад тази голяма продукция, първият формален тийзър е действителност. С това машината на времето се завърта и ни връща към малко познати обстоятелства и истории за личността на този именит български футболист, въодушевил цялостен народ ", споделят Иван Христов и Андрей Арнаудов, продуценти на кино лентата.

Освен Павел Иванов и Александра Свиленова, които поемат тежестта на основните функции, обособени подиуми разкриват и друга част от актьорския състав в " Гунди – Легенда за любовта ".

В ролята на Мария (майката на Гунди) ще забележим Параскева Джукелова, а Александра Костова ще играе Лидка (сестрата на Георги Аспарухов). В семейство Маркови ще се превъплътят Емил Марков в облика на арх. Марков (бащата на Лита), а Биляна Петринска ще изиграе Марена (майката на Лита).

В основна роля ще забележим и Стоян Радев, който ще е неразделно на терена до Гунди още от първите му дни в професионалния футбол.

Очаква се постпродукцията и монтажът на кино лентата да продължат няколко месеца, а лентата да има своята огромна премиера през 2024 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР