Два мащабни търговски центъра ще бъдат изградени в Карлово през

...
Два мащабни търговски центъра ще бъдат изградени в Карлово през
Коментари Харесай

Строят първия ритейл парк край Карлово, вторият ще е в южнат...

Два огромни търговски центъра ще бъдат построени в Карлово през тази година, в града стъпва и още един хипермаркет - ЛИДЛ. Това заяви кметът на общината доктор Емил Кабаиванов. До края на годината Карлово ще даде на жителите на района придобивки, които имат жителите на един регионален град. И за трите обекта локациите са чудесно определени.

Първият ритейл парк ще бъде построен сред Карлово и Сопот покрай Апостоловата гора. Дейностите по строителството там към този момент са в ход. Ритейл паркът ще е първият в Подбалкана, до момента обект от подобен мащаб не е изграждан в района. Той ще бъде с повърхност от 10 дка. В него ще бъдат ситуирани 10 търговски обекти на известни европейски вериги като BILLA, PEPCO, lilly, SunSay, БГ скара. Общата стойност на инвестицията е над 10 млн.лева.

В рамките на плана ще бъде построен надземен и под земята паркинг с 147 места.

Ще бъдат разкрити сред 150 и 200 работни места.

Главен реализатор на плана е " Главболгарстрой Холдинг " АД - водач на пазара, зает с изключително огромни и изискващи придирчивост планове, чието осъществяване е обезпечено от гаранции на първокласни български и интернационалните банки.

Модерният комплекс би трябвало да бъде приключен през месец май тази година.

Пред старт е построяването на още един ритейл парк, той ще бъде на терена на " БАМЕКС " АД в южната част на града единствено на няколко метра от стратегическото кръстовище на ул. " Ген. Вл. Заимов " и околовръстното шосе " Теофан Райнов ". Очаква се този обект да бъде приключен до края на август. В план е настрана от този търговски център да бъде построен хипермаркет от веригата Лидл. Двата обекта на терена на " БАМЕКС " ще употребяват построената инфраструктура и са съобразени с генералния транспортен проект на Карлово.

И в трите случая обектите ще се построяват върху частни терени.

Снимката е илюстративна.
Свързани вести Обрат! В Карлово няма да построяват дружество за преработване на пластмаса
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР