Два мача се играят днес от българския професионален футбол. В 19:00

...
Два мача се играят днес от българския професионален футбол.
В 19:00
Коментари Харесай

Левски и Спартак гонят домакински победи

Два мача се играят през днешния ден от българския професионален футбол.

В 19:00 часа Спартак (Варна) е хазаин на Янтра (Габрово) във Втора лига, до момента в който в 21:15 часа Левски и Локомотив (София) се срещат в столично дерби от елита.

ДНЕС, 19:00 ЧАСА, СПАРТАК (ВАРНА) – ЯНТРА (ГАБРОВО)

Изпадналите от елита домакини започнаха сезона с победа у дома над дубъла на ЦСКА 1948, след което изгубиха визитата си на Спортигст (Своге). Сега те одобряват тима на Янтра, с който направиха 2 равенства с резултат 1:1 през по-миналата акция, когато още веднъж двата тима се подвизаваха във Втора лига. Янтра към момента е непобеден от старта, откакто първо направи нулево реми с Бдин, а след това надделя у дома Беласица с 2:1.

ПРОГНОЗА: 1

ДНЕС, 21:15 ЧАСА, ЛЕВСКИ – ЛОМОМОТИВ (СОФИЯ)

Столичното дерби от 3-ия кръг на Първа лига опълчва Левски на Локомотив (София). " Сините " стартираха шампионата със загуба  и победа, а през днешния ден ще се опитат да усилят точковия си актив с първи триумф на стадион " Георги Аспарухов " през акцията. Възпитаниците на Николай Костов организираха едвам една подготовка преди дуела, откакто в четвъртък късно вечерта победиха с 2:0 като посетители Шкупи Скопие в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. Столичани са и единственият ни представител в Европа, който реши да не отсрочва мача си преди реванша със северномакедонците идния четвъртък. Локомотив София също има три точки в актива си след победа и загуба от началото на сезона. Треньорът на гостите Стойчо Стоев няма проблеми с контузени и осъдени футболисти и ще може да разчита на всичко най-хубаво. Много е евентуално измежду титулярите да се завърне вратарят Бабукар Гайе, както и крайният бранител Бруно Франко.

ПРОГНОЗА: 1

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР