Два изключително упорити зодиакални знаци Всеки от тях има и

...
Два изключително упорити зодиакални знаци Всеки от тях има и
Коментари Харесай

Най-лошите комбинации между зодиите

Два извънредно упорити зодиакални знаци Всеки от тях има и следва разнообразни цели. Лъвовете се стремят да бъдат постоянно под прожекторите, да са материално доста добре обезпечени и обичат славата.
Докато Телците се нуждаят от непоклатимост и сигурност. Стигне ли се до спор, нито една от страните не би отстъпила от своята позиция, изключително в случай че става въпрос за смяна.
Скорпион и Овен
Скорпион и Овен ще се отблъскват непрекъснато, тъй като са самостоятелни натури. В леглото всичко ще бъде огън и пристрастеност, само че няма да продължи дълго. Овните обичат да флиртуват, до момента в който Скорпионите са ревностни и в последна сметка недоверието ще докара до раздробяване на връзката.
Везни и Козирог
Козирозите се характеризират с контролиращ темперамент и постоянно в любовта те желаят да са водещи. Нерядко са сдържани откъм страсти и мрачни, което ги слага в контраст с Везните, които нормално са отворени към непознатите страсти. Въпреки че връзката им ще върви мъчно, въпреки всичко имат късмет да бъдат щастливи дружно, в случай че положат старания.
Водолей и Скорпион
Авантюристичният Водолей постоянно търси неспокойствие и нещо ново в любовния живот. Скорпионите желаят сигурност и ангажираност от една любовна връзка. Това ги кара да дърпат юздите на половинката си, само че в случай че желаят да имат късмет с Водолеи, не трябва да лимитират свободата им.
Риби и Близнаци
Близнаците се нуждаят от цялостна независимост, позитивни страсти. Те са изпълнени с живот, приказливи са и постоянно непокорни. Рибите се нуждаят от непоклатимост, която в множеството случаи Близнаците не могат да им предложат. Първоначално те са привлечени до полуда един към различен, само че доста скоро любовта стартира да утихва. Рибите са прекомерно безмълвни и спокойни за темпераментните Близнаци.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР