Два хитови сериала ще направят своя дебют в България на

...
Два хитови сериала ще направят своя дебют в България на
Коментари Харесай

Премиерните сериали „Фалко“ и „Рей Донован“ превземат DIEMA от 2 януари

Два хитови сериала ще създадат своя дебют в България на 2 януари по DIEMA. Епизодите на трансформиралия се в същински шлагер в Централна и Източна Европа екшън сериал „ Фалко “ за един детектив без минало, търсещ правдивост, ще може да бъде проследен от понеделник до петък от 20:00 ч. Вълнуващи страсти пред екрана в делничните вечери от 21:00 ч. ще предложи и постигналата голям триумф поредност „ Рей Донован “ за професионален „ фиксър “, на който всички известни в Лос Анджелис разчитат, с цел да се спасят от проблемите си.

Сериалът „ Фалко “ наблюдава живота на Александър Фалко. Той, дружно с колегата си Жан-Пол, е на косъм от разкриването на огромна престъпна договорка. Двамата потеглят по следите на нарушителите, само че ненадейно всичко се обърква – Фалко е тежко ранен и изпада в кома. Двайсет и две години по-късно той отваря очи и с смут открива, че е пропуснал доста. От извоюваното международно състезание по футбол през 1998 година до цялото детство и юношество на щерка му. Освен това научава, че брачната половинка му се е омъжила наново. Затова Фалко се връща към единственото, което му е останало – работата като полицейски контрольор.
 Фалко NOVA
Базиран на хитовия немски сериал „ Der Letzte Bulle “, „ Фалко “ надминава всички упования и се трансформира в необикновено сполучлив полицейски сериал. Динамичният сюжет е дело на Клотилд Жамен в съдействие с двама от сценаристите на истинската версия – Робeрт Даненберг и Стефан Шайх. За основната роля те избират Сегамор Стевнен, който по-късно печели номинация за най-хубав артист от Международните награди за драма в Сеул за безапелационното си преобразяване в детектив Фалко. Сериалът е отличен и с номинация за най-хубав ефирен филм или сериал от Наградите Globes de Cristal във Франция.

В „ Рей Донован “ основният воин Реймънд Донован е индивидът, на който звездите, звездните спортисти и бизнес магнатите в Холивуд разчитат, с цел да се измъкнат от най-сложните обстановки, в които попадат. Работата е доста по-доходоносна от предходната му като безсъвестен разбойник от Южен Бостън. Но никакви пари или скъпи предмети не могат изцяло да скрият предишното на Рей – минало, което продължава да го преследва, откакто неговият татко Мик Донован ненадейно излиза от пандиза и предизвика поредност от събития, които раздрусват радикално света на Рей и семейство му.
 Рей Донован NOVA
Премиерата на първия сезон на „ Рей Донован “ усъвършенства всички върхове по гледаемост, трансформирайки го в един от най-високо оценените истински сериали в историята на Showtime. Сериалът е основан и продуциран от носителката на „ Еми “ Ан Бидерман, която стои зад сюжетите на хитови заглавия като „ Първичен боязън “, „ Имитаторът “ и „ Обществени врагове “. Образът на „ фиксъра “ Рей Донован е изигран от номинирания за „ Еми “ и „ Златен глобус “ за ролята Лийв Шрайбър. Ролята на Мик Донован пък е изпълнена от носителя на премия „ Оскар “ Джон Войт. В поредицата вземат участие още Еди Марсан, Даш Михок, Катрин Мениг и Пуч Хол.
 Рей Донован NOVA
Гледайте премиерните сериали „ Фалко “ от 20:00 ч. и „ Рей Донован “ от 21:00 ч. от 2 януари по DIEMA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР