Два дни след потопа по Южното ни Черноморие, каравани и

...
Два дни след потопа по Южното ни Черноморие, каравани и
Коментари Харесай

Каравани и бунгала на наводнените плажове осъмнаха с бележки спешно да се премахнат

Два дни след потопа по Южното ни Черноморие, каравани и бунгала осъмват с бележки от общината. На тях написа, че постройката е рискова и следва да бъде отстранена в 3 дневен период.
Прочетете още
Георги, който е притежател на парцел на къмпинг Арапя сподели, че всичко е законно, а постройките имали АКТ 16 и не били рискови.

Владо Димов почива на къмпинга от доста години. Също е сюрпризиран от реакцията на общината и споделя, че го вижда за първи път.
„ Тя беше рискова заради наводнението, когато няма наводняване не е рискова, несъмнено. Това са изключителни нелепости, не знам на кого му хрумна такова нещо “, сподели той пред БТВ.
Въпреки изказванията на хората, че ги виждат за първи път, от общината обявиха, че казусът е от години и допълват, че са противозаконни, а тяхното унищожаване е за предварителна защита.

„ С цел да ги предпазим в този момент желаеме още един път да им напомним на всички тези притежатели, да изнесат караваните си оттова, тъй като това е рисково за техния живот “, сподели кметът на Царево Георги Лапчев.

Той съобщи, че има пропуск в законодателството и насочи зов към районния министър да подпише наредбата, с цел да може общината да споделя къде е разрешено и къде не да има къмпинги.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР