Два дни, след като Лудогорец бе пуснат в едноседмична почивка

...
Два дни, след като Лудогорец бе пуснат в едноседмична почивка
Коментари Харесай

Владислав Стоянов: Надявам се, че ще се опазим от този вирус и скоро всичко ще бъде наред

Два дни, откакто Лудогорец бе пуснат в едноседмична отмора вратарят Владислав Стоянов даде изявление за формалния уебсайт на клуба.
 Левски - Лудогорец @@@

- Владо, по какъв начин спазвате рекомендациите на страната в битката с ковид?
- Лично аз и фамилията ми гледаме да не излизаме на открито. Ограничили сме до най-малко контактите си с външни хора. Разбира се, следваме прецизно рекомендациите на здравните органи да се употребяват дезинфектанти и да се вземат други защитни ограничения. Мога да кажа, че строго съблюдаваме рекомендациите на страната в битката с този рисков вирус. Надявам се неговото разпространяване да бъде спряно.

- Как ви се отразява психозата към корона вируса през последните дни?
- Не единствено за мен, само че на всички хора в България е неприятно да научават за нови у нас и в Европа. Но аз и моето семейство резервираме самообладание не се паникьосваме, а просто следваме инструкциите на управляващите, което би трябвало да прави всеки. Надявам се, че ще се опазим от този вирус и скоро всичко ще бъде наред.

- Как поддържате форма в интервала, в който тимът не тренира?
- Всички футболисти сме получили самостоятелни стратегии. Всеки я съблюдава прецизно. Правя всичко, което ми е заложено от треньорите. Вярвам, че ще запазя добра форма до подновяването на шампионата.

- Как ще се отрази на Лудогорец спирането в шампионата, пристигнало след въвеждането на изключително състояние в България?
- При всяко едно състояние спиране в шампионата не е прелестно за нас и за останалите тимове. Първенството бе набрало скорост след зимната пауза. Отборите играеха все по-силно. Сега има най-малко един месец спиране, което сигурно няма да се отрази добре върху тимовете. Познавайки треньорите и съотборниците ми в Лудогорец обаче съм сигурен, че без значение какъв брой дълга е паузата няма да позволим спад в игровия ни темп. Ще бъдем на равнище и ще се борим да спечелим купата за девети път подред.
 Левски - Лудогорец @@@

- Кой е главният съперник на Лудогорец за купата?
- Казвал съм го доста пъти. Традиционо тимовете на Левски и ЦСКА постоянно са били съперници на Лудогорец. През последните два сезона Локомотив (Пд) също е в напредък. Тези три тима са главните ни съперници.

- Как оценявате представянето си в първия тим на Лудогорец в мачовете с Левски за Купата и Дунав, в които бяхте титуляр?
- Смятам, че в дуела с Левски си свърших работата. За 120 минути не ми означиха гол. Дузпите са друго нещо. В мача с Дунав нямах никаква работа, а голът, който ни вкараха, е главно мое дело. Важното е, че там успяхме да спечелим с безапелационна победа.

- След като се върнахте на вратата на Лудогорец очаквате ли повиквателна и от националния тим за мача с Унгария?
- Нека първо изчакаме и да забележим дали изобщо ще има подобен мач. Иначе в случай че треньорите на националния тим преценяват, че имат потребност от мен и ме поканят, постоянно се озовал на драго сърце.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР