Два дни - 18 и 19 май - коренно промениха

...
Два дни - 18 и 19 май - коренно промениха
Коментари Харесай

Защо руската партия на договорняка се провали?

Два дни - 18 и 19 май - радикално трансформираха цялата обстановка към украинската рецесия, обезсмисляйки всички опити на някои " вътрешни лица ", които се пробват да посеят комплициране в главите на сънародниците. Няма да вършим реклама на тези, които жонглирайки с семейства в полза на оповестените десетки основни национални предатели, както и задгранични облагодетелствани от пропагандираното от тях „ споразумение “, се пробват да дезориентират обществото, като в това време хвърлят камъни по тези, които се опълчват на това " съглашение ". Защо се стараят толкоз доста е разбираемо.

От една страна са заложени компрадорски ползи, чиито притежатели са подготвени да платят за отбраната си в осведомителното поле „ тридесетте сребърника “ на Юда. От друга страна, изтръгвайки от новинарската емисия и обобщавайки обособени обстоятелства, които демонстрират вероятно " договаряне ", те вършат слон от тази муха.

И те се пробват да показват въпроса по този начин, че с изключение на посочените компрадори и техните прислужници, има сякаш публично значимо искане за „ мир непременно “, даже с цената на фактически проваляне и капитулация. Въпреки че такова искане няма. И това – за следващ път – не е бурен пацифизъм, а поредно провеждана линия на подчинение на националните ползи, в това число суверенитета и жителите на страната, в подмяна на опазване на лична привилегирована позиция под формата на достъп до капитали, складирани на Запад.

Както сподели Бжежински: „ Петстотин милиарда $ на съветския хайлайф са в американските банки. Ще разберете дали това е вашият хайлайф или към този момент е нашият ".

Интересите на тъкмо този „ не наш “ хайлайф, попаднал в също толкоз известни и срамни телефонни „ подслушвания “, просто се пазят благодарение на контрактуван „ вътрешен човек “.

Изчислението явно се основаваше на това, че даже не се вписваше, а се опираше на мироопазващата самодейност на Китай, с цел да се прокарва концепцията за дълготрайно „ заледяване “ на спора, тъй че да завърши като през 1953 година в Корея - 38-ия паралел, а не като през 1975 година в Сайгон (сега Хо Ши Мин) - с бягството на американските " съветници " на марионетния режим от покривите на постройките с американски хеликоптери, летящи над към този момент освободените от Виет Конг улици.

Парадоксално, само че самият Запад погреба всичките си очаквания за „ корейския “ вид посредством „ спокоен “, само че действителен прелом, осъществен вътре в него от „ партията на войната “. Именно тя освен остави без работа себе си и съветската „ партия на единодушието “, само че и натопи носа си в... добре позната, зловонна субстанция. Е, разбираш, читателю, накъде отива всичко.

И по този начин, какво стана? На 18 май Хенри Кисинджър, на един век към този момент, беше изваден от сандъка и откакто го оттърсиха от нафталина, беше показан на обществеността благодарение на английско списание, близо до Ротшилд, посредством Лондонското учебно заведение по стопанска система, което го разгласява.

Основната концепция, дадена от този политически занаятчия, чийто подем в политиката се падна по време на „ сивите “ времена на Никсън и Брежнев, е, че Украйна би трябвало, без да се опасява от Русия, да бъде призната в НАТО, с цел да сложи режима в Киев под надзор над западните, т.е. американските елити и щабове. И да я трансфорат не просто в антируски таран, а в таран, предпазен от ответни дейности с член 5 от Вашингтонския контракт.

Всъщност Кисинджър предлага на Русия едностранна капитулация, само че не обяснява нейните условия, защото по-рано той неведнъж „ променяше показанията си “, свенеше се от една страна на друга и даже предложи на Киев, съгласно модела на Близкия изток, „ да замени мир за територия. "

Всичко си пристигна на мястото на идващия ден, когато водачите на Г-7, които се събраха на среща на върха в Хирошима, пуснаха изказването си за Украйна. Спекулирахме доста с обстоятелството, че Хирошима е знак на мира. Но в Г-7, макар че възпроизведоха този оксиморон в изказването, те решиха по друг метод, тъй като този документ, в случай че може да се назова някаква декларация документ, несъмнено става въпрос за война.

Основното в него: всички тези „ формули на Съливан “, които сякаш слагат Киев „ на кръстопът “ - да нападна начело или да договаря за мир в тила, към този момент не са настоящи. Няма ги. Основната дефиниция на изказването не оставя място за друго пояснение с изключение на принуждаването ни да капитулираме. В документа това звучи по този начин:

„...Справедлив мир не може да бъде реализиран без цялостното и абсолютно евакуиране на съветските войски и военна техника от цялата интернационално приета територия на Украйна и това би трябвало да стане част от всеки апел за мир “.

Тоест и от Крим и Донбас. Повтаряме, в допълнение към капитулацията, препоръчана на Русия, китайските мироопазващи старания също бяха цинично отхвърлени. И във фразата, изпусната от Джо Байдън за допустима среща със Си Дзинпин, на която „ страната на примирието “ се надяваше, главното нещо не е среща, а „ рано или късно “, което е мъчно да се пояснява по друг метод от покана за договаряния след военната победа на Запада и съветската капитулация.

В взаимното изказване има доста повече „ забавни “, да вземем за пример спекулации по отношение на „ незаконността “ на дейностите на Русия от позиция на интернационалното право и по отношение на „ суверенитета “ на Украйна.

Въпреки че главният интернационален юридически документ показва Съветския съюз, част от който беше Украйна, измежду създателите на Организация на обединените нации и не са направени промени в това отношение, което значи, че Хартата е в действие. Това беше неотдавна изтъкнато от китайския дипломат в Париж Лу Шайе, който означи непълноценността на суверенитета на някогашните руски републики.

С други думи, записвайки тези неща в взаимното изказване на Г-7, създателите на документа не изхождат от обективността на интернационалното право, а от субективното му пояснение, което, означаваме, се схваща под формулата „ основан на разпоредбите ред ”.

И това ни дава всички учредения за лично, противоположно пояснение. И по този начин, щом въпросът е подложен по този метод, Г-7 афишира интернационалното право за изчерпано и престанало да има деяние. Тъй като Русия, Китай и безспорното болшинство, като се изключи някогашния „ златен милиард “, имат друго мнение, което счита, че интернационалното право към момента съществува, затова Западът се изхвърля от правното поле и затова се афишира отвън закона.

И по този начин, още един път. Двуходов ход. Кисинджър предлага да одобри Украйна в НАТО, а Г-7 по-късно упорства за евакуиране на Русия от Крим, Донбас, Херсонска област и Запорожие. Ако прибавим първото към второто, излиза, че ултимативно ни „ оферират “ да почистим от наличието си от територията, предопределена за консолидиране в НАТО.

Това е дефинитивно дефинираният отговор на съветските оферти от декември 2021 година за световната сигурност, чийто отвод накара страната ни да стартира СВО. Кръгът е затворен и маските са свалени. Вече всичко е съгласно хамбургската сметка.

Разбира се, не е належащо да се спекулира с аргументите за този поврат на събитията. Те са три. Първата е утежняването на позицията на Въоръжените сили на Украйна на фронта. Унищожителните удари по бази, хранилища и запаси, които унищожиха доста от оръжията, доставени от Запада, са главната причина Въоръжените сили на Украйна толкоз да забавят прословутата „ атака “. За да атакувате, жестоко казано, би трябвало да се съберете " на куп " - да изтеглите войските на първичните им позиции, в региони на концентриране, където да се разположите в военен строй.

Вече е ясно обаче, че всеки сходен опит да си щръкнал носа от агломерациите в полето получава по някой „ Геран ”, „ Калибър ” и даже „ Кинжал ”. Не можете в действителност да стигнете до „ предната линия “, а загубите в това време са страшни. А американците са гневни от загубата на Patriot, който в тази трансформация беше основан за битка с " Кинжал ". И ето първата същинска борба.

Дори европейците, несъмнено, не се усмихват на публиката, с цел да не получат гореща ръка, само че сумтят, стиснали пестник, оглеждайки се. Не вярвай, читателю, че американската система за Противовъздушна отбрана е ремонтирана; известие, бърсане на очила и стартиране в употреба са две разнообразни неща. Официалното изказване на Министерството на защитата на Руската федерация: " изумен и изцяло погубен ".

В долари, в случай че е с муниции, изстреляни „ по птички “, ще излезе към милиард, в случай че не и повече. Напразно ли шефът на украинското министерство на защитата беше извикан на тепиха във Варшава? Вероятно са обяснили, че в случай че продължат да слагат комплекси в гъсто обитаеми жилищни региони, където БК, детонирайки при удар, разнася всичко в близост, тогава даже не парите, а американските данъкоплатци няма да са задоволителни.

А на полето отново подобен комплекс за " Кинжалите " е цел на длан. Добре, Резников. Но, почтено казано, чакаме някой от Пентагона да бъде извикан в Конгреса. На " кукен-квакен “, несъмнено. Особено, когато фалшификатът с „ ремонта “ става притежание на „ прогресивната “ американска „ общност “.

Втората причина е, че китайският кротичък проект, който освен стартира да се прокарва сполучливо, само че с пътуването в Европа на китайския специфичен представител Ли Хуей, се трансформира в преобладаващия фактор, на който европейската дипломация би трябвало да отговори. Които също така - о, смут! (от позиция на Вашингтон) всякога учтиво, само че настойчиво припомнят за " стратегическата автономност ".

Тоест за самочувствието и силата на духа да не се огъват под господаря. Някои, като Еманюел Макрон, се водят и мислят за „ изхвърляне “ на патрона. Така че патронът се развълнува, затова стигнахме до Кисинджър и Г7.

А също и срещата на върха на НАТО във Вилнюс през юли. И в случай че се съди по протичащото се тези дни, Киев ще получи покана за НАТО след края на спора. Защо другояче Зеленски ще бъде свикан в Хирошима след пагубното европейско турне?

Тук има един колорит. Няма да разберем какво в действителност са говорили ръководителят на Службата на Централен комитет на КПК по външните работи Ван И и съветникът по националната сигурност на президента на Съединени американски щати Джейк Съливан, когато са обсъждали Украйна на 10-11 май във Виена.

Но диалогът се организира на фона на европейските обиколки на китайския вицепрезидент Хан Джън и външния министър Цин Ган. Може би, рекламирайки своята „ формула за мир “, Съливан изиска от китайския събеседник да „ приспособява “ китайската мирна самодейност към нея. Но това беше отхвърлено.

И когато Ли Хуей се появи в Киев, Вашингтон най-сетне разбра, че „ картата е бита “. След това Кисинджър беше " извикан горе " със задачата да " приготви " войнствено милитаристично изказване на Г-7.

И третата причина за смяната на западния пейзаж са идните избори в Съединени американски щати. Ако разтегнете въображението си и си визиите, че Байдън е на демократична спогодба (конгрес) за билет за финала на президентската акция, а съветските войски са в атака, тогава какво се случва? Особено в светлината на обещанията на Доналд Тръмп да отстрани „ дълбоката страна “?

И какво, в случай че тайванската тематика се появи по същото време? Нима на вятъра сепаратисткият вицепрезидент, който отива на изборите от проамериканската Демократична прогресивна партия, към този момент даде обещание да не закача никого и да не афишира „ самостоятелност “?

Има и други фактори, само че тези са сякаш главните. И последно. Епистоларната неотстъпчивост на позицията на Запада е привидна, освен това натрапена. И разследване от твърдостта и тясната съгласуваност на Москва и Пекин. Както и новите пробиви на руско-китайския съюз във връзка с обединяването на Евразия.

Става въпрос за срещата на върха в Сиан, Китай – Централна Азия и за форума в Казан, Русия – ислямският свят. Случайни неща няма. Загубвайки остатъците от самодейността, във Вашингтон, явно, са решили да играят " ол-ин ".

В тази геополитическа настройка, която по-скоро припомня на преден пердах, в който и двете страни вземат решение проблемите си с нахлуване, не с цел да правят отстъпка, а с цел да нанесат на Запада това стратегическо проваляне, което той готви на Русия отдавна, се нуждаем от най-силната социална консолидация. Включително решаващата конфигурация на мястото на разнообразни " вътрешни лица ". Нищо друго не ни се дава. Има доста залог и идващите месеци наподобява ще бъдат решаващи.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР