Два безпилотни самолета са повредили административна сграда на петролопровод в

...
Два безпилотни самолета са повредили административна сграда на петролопровод в
Коментари Харесай

Дронове повредиха сграда в Псковска област в Русия

Два безпилотни самолета са развалили административна постройка на петролопровод в западната част на Псковска област в Русия, заяви регионалният шеф, съобщи Агенция Франс Прес.

Експлозията е последната от ескалиращата поредност набези в Русия на фона на офанзивата в Украйна.

" Рано сутринта детонация повреди административната постройка на петролопровода край Литвиново, Невелски регион ", съобщи губернаторът Михаил Ведерников.

Малко по-късно той съобщи, че по предварителна информация постройката е " развалена вследствие на нахлуване от два безпилотни летателни апарата ".

Не се оповестява за жертви, а следствието към момента продължава.

По непотвърдени данни от База, съветски канал в Телеграм с източници в тайните служби, безпилотните самолети са били ориентирани към петролната помпена станция на " Транснефт " в Псков.

Взривът е станал в село Литвиново, на към 10 км от границата с Беларус.

През последните няколко седмици известията за набези с дронове в Русия зачестиха, нормално в райони, граничещи с Украйна.

В петък два безпилотни самолета повредиха здания в центъра на южния съветски град Краснодар, който до тогава беше относително непокътнат.

Москва упреква Киев - и неговите западни поддръжници - за възходящия брой набези и диверсионни интервенции, в това число против Кремъл.

Украйна отхвърля да е забъркана.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР