Дузина концерти и рецитали ще бележат празничния ден в Пловдив.

...
Дузина концерти и рецитали ще бележат празничния ден в Пловдив.
Коментари Харесай

Богата концертна програма в празничния ден ще радва пловдивч...

Дузина концерти и рецитали ще бележат празничния ден в Пловдив. Коледната стратегия на площада пред общината ще стартира тъкмо в 11 часа, с празничен концерт под наслов " Коледни послания " за най-малките. В него вземат участие малчуганите от паметното пловдивско предаване " Ася в страната на гениите " ще радостни пловдивските малчугани на Коледа, а с изключение на песни и танци, ще има и награди.

Веднага след " Коледни послания " на сцената на площад " Стефан Стамболов " от 12 часа ще се качат студентски танцов състав " Пълдин " при УХТ - Пловдив, с живописен началник Руси Катерински, които ще потопят пловдивчани в магията на родния фолкрор и самобитните обичаи на българския народ.

В късните следобедни часове пък, любимците на целия града - пловдивските финалисти от шоуто " Гласът на България " ще се раздрусат сцената пред постройката на общината с празничен концерт. Участие ще вземат неповторимите Илин Илиев, Ричард Мантарлиев и Лидия Ганева, а началният час е тъкмо от 17 часа.

През целия ден доста музика онлайн ще има и към Коледния базар Капана, където феновете на звуците от същинските винилови плочи ще могат да чуят селекция, подбрана от някои от най-изявените пловдивски DJ.

Всички празнични концерти в Пловдив през днешния ден са с вход свободен.

Повече за събитията под тепетата през днешния ден и в идващите дни, четете в " Марица ".
Свързани вести Честито Рождество Христово - денят на непобедимото Слънце! Кметът на община "Родопи " поздрави съграждани и посетители за Рождество Христово СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР