Душан Влахович заяви, че е готов да играе и на

...
Душан Влахович заяви, че е готов да играе и на
Коментари Харесай

Влахович: Ако трябва, ще играя на един крак

Душан Влахович съобщи, че е подготвен да играе и на един крайник за Сърбия в идния мач от Световното състезание против Швейцария. Нападателят остана запаса против Камерун и прекара единствено 24 минути на терена против Бразилия. Сърбия ще гони наложителна победа против Швейцария, с цел да се класира на осминафиналите. 

" Наложи ми се да се възстановя за 10 дни, с цел да бъда разполагаем на националния тим. Говоря всеки ден с треньора и той знае моята позиция. Ако би трябвало, ще играя и на един крайник за Сърбия. Готов съм ", съобщи Влахович, представен от ДПА. 

" Подкрепата от страна на почитателите се усеща осезаемо и виждаме, че хората са зад тила ни. Знаем какъв брой значим мач ни следва против Швейцария и ние живеем за него. Ще играем с всички сили. Ако са по-добри, дано ни бият. Ако ли не, ние ще го създадем ". 
 Дуелът Сърбия - Швейцария разсънва мемоари за политическо напрежение Дуелът Сърбия - Швейцария разсънва мемоари за политическо напрежение
Швейцария изпревари Сърбия с две точки в група " Е " на Световното състезание в Русия. Тогава Джердан Шачири и Гранит Джака си навлякоха гнева на сърбите, откакто отпразнуваха головете с албански националистически жестове.  

" Провокации не ни интересуват. Тук сме, с цел да играем футбол. Надявам се да завоюва идващия мач и да се класираме в директните елиминации. Това ще значи доста и за нас, и за цялата нация ", добави той.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР