Душан Влахович вече е играч на Ювентус! Италианският гранд обяви

...
Душан Влахович вече е играч на Ювентус! Италианският гранд обяви
Коментари Харесай

Влахович вече е играч на "Ювентус"


Душан Влахович към този момент е състезател на " Ювентус "! Италианският гранд разгласи привличането на нападателя с контракт до лятото на 2026 година, в който е заложена уговорка за удължение с още една. Сръбският национал ще заработва по 7 млн. евро на сезон и ще носи №7.

22-годишният Влахович идва в " Ювентус " от " Фиорентина ", с чийто екип има 17 гола в 21 мача през актуалната акция. " Бианконерите " завоюваха борбата за подписа му с редица грандове, като максимален интерес към него имаше от британската Висша лига.



Според известния публицист Фабрицио Романо, трансферната сума е в размер на 75 млн. евро с бонуси. Това прави Влахович най-скъпия тази зима. До през днешния ден над всички беше Феран Торес, който смени " Манчестър Сити " с " Барселона " против 55 млн. евро по-рано този месец.



Професионалната кариера на Влахович започва, когато той е на 15. От школата на " Партизан " минава в мъжкия отбор, за който играе 3 сезона и печели шампионската купа през 2017 година и два пъти Купата на Сърбия - 2016, 2017 година

През февруари 2018 година той се причисли към " Фиорентина ". Слуховете гласят, че на " виолетовите " го предлага тогавашният му съотборник в белгардския гранд - Валери Божинов.

За " Фиорентина " Влахович изигра 108 мача, в които вкара 49 гола. През 2021 година той изравни най-хубавото достижение на Кристиано Роналдо за голове в Серия " А " за една календарна година - 33.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР