Дупничанинът Васил Петров-Бахамата и съпругата му Лидия бяха арестувани при

...
Дупничанинът Васил Петров-Бахамата и съпругата му Лидия бяха арестувани при
Коментари Харесай

Зрелищна акция в Благоевград, арестуваха кримибос

Дупничанинът Васил Петров-Бахамата и брачната половинка му Лидия бяха задържани при зрелищна полицейска интервенция в Благоевград, оповестява " Струма ".

Двамата са изведени от такси с кюстендилска регистрация в уличката до Административен съд – Благоевград от служители на реда от специфичните елементи. Паралелно с това, в София е арестуван синът им - Димитър. Арестите са по отношение на следствие на измами.

Според източници на „ Струма “ в схемата са завлечени със стотици хиляди левове хора от района. Бахамите са съумели да вкарат в заблуждение строителни компании, че имат високопоставени другари, посредством които ще им обезпечат поръчки. Днес са осъществени претърсвания на адреси от София до Сандански, конфискувани са голям брой документи за събиране на доказателства за незаконната активност на семейството, която парадира с висок витален стандарт.

Предприети са разпити пред арбитър на очевидци, които са потърпевши от бизнес покупко-продажбите с семейството.  

Припомняме, че преди 12 година Васил Петров-Бахамата бе задържан в София и упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група за имотни измами дружно с юрист Константин Томанов. Тогава бе разкрита скица за правене на документи с погрешно наличие, въз основа на която жителите губят жилищата си, както и активи в личните си сметки. Мишените бяха възрастни жители без наследници, чиито парцели са били трансферирани с подправени документи на други лица.

През предходната година дупнишки служители на реда иззеха шофьорската брошура на Васил Петров, която се оказа издадена в Кения. Това бе открито, откакто той бе спрян да кара скъпоструващо „ Бентли ” на централната улица в Дупница „ Св. Иван Рилски “. Любител на скъпите коли и високите скорости е и синът му Димитър, който на 4 февруари тази година бе арестуван при полицейска гонка по автомагистралата от Перник до Бобошево. При нощното гонене 22-годишният Димитър карал с гневна скорост Porsche Panamera. По мотив случката татко му съобщи пред локален уебсайт съобщи, че синът му се е поувлякъл, карал е с 300 км в час и бил спрян от служители на реда с ориентирани автомати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР