Дупничанинът Асен Димитров от шерифския офис на окръг Сарасота в

...
Дупничанинът Асен Димитров от шерифския офис на окръг Сарасота в
Коментари Харесай

Шериф от Дупница е ченге №1 във Флорида

Дупничанинът Асен Димитров от шерифския офис на окръг Сарасота в щата Флорида получи премия за „ Спасяване на човешки живот”, оповестиха от Българо-американската полицейска асоциация. „ Отличието е най-високото в тази специалност “, прецизираха от организацията. Сънародникът ни получи наградата от шефа на шерифите в окръг Сарасота Кърт Хофман.

Асен Димитров е от Дупница. Явно този град с изключение на видни доктори като Венцислав Мутафчийски и Стойчо Кацаров създава и топ ченгета. След като приключва ученето си с бакалавърска степен от Техническия университет в София, става служител на реда в родния си град. Там работи 11 години, първо като патрулиращ служител на реда, а след това като следовател в отдел „ Криминална полиция “.


Шериф Асен Димитров получава премията

Когато се мести в Съединените щати, желае да продължи кариерата си в работа на обществото и през 2011 година се причислява към шерифския офис на окръг Сарасота.

През 2021 година сънародникът ни взе участие в раздаването на стипендии на Българо- американската полицейска асоциация на деца и студенти във Флорида с български генезис.

През свободното си време шериф Асен Димитров обича да е със фамилията си и приятелите си. Харесва лов на риба, фитнес и футбол.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР