Дупета, силиконови гърди и палави женски тела. Това е основната

...
Дупета, силиконови гърди и палави женски тела. Това е основната
Коментари Харесай

Слави удари дъното! Ето на какво правят хората му за пари

Дупета, силиконови гърди и палави женски тела. Това е главната сюжетна линия на видеоклипа към песента „ Широко скроени “. В творбата присъединяване вземат Годжи, Краси Радков, Тони Стораро и реквизиторът на Слави Трифонов – Ванката.

Всичките са обградени от войска от разголени моделки и плеймейтки, които нямат никакви задръжки пред камерата. Във видеото четиримата пътуват към морето и инцидентно попадат на разкрепостените дами.

Започва едно триене, гушкане, пипане и търкаляне по кревати и столове. Мацките демонстрират дупета, пъчат гърди и мъжете се облизват около тях, до момента в който пият шампанско. Дори срамежливият на пръв взор Ванката къса синджира и стартира да пляска моделка по задните елементи, писа „ България Днес “.

Краси Радков, който е поставил мустак и буйна къдрава коса, гушка девойките, а в един миг даже бърка в скута на настоящата Мис Плеймейт Жанета Осипова. Блондинката очевидно наподобява разтревожена от тази фамилиарност, само че Радков няма задръжки.

През това време Годжи е обкръжен от 2-3 девойки и без срам гледа в деколтетата им и ги хваща през тънките кръстчета. Тони Стораро също не остава обратно и споделя караваната си с тройка изкусителки.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР