Дунав приема Лудогорец тази неделя, от 21:00 часа, на Градския

...
Дунав приема Лудогорец тази неделя, от 21:00 часа, на Градския
Коментари Харесай

Феновете в Русе пределно мобилизирани за следващия мач на Дунав

Дунав приема Лудогорец тази неделя, от 21:00 часа, на Градския стадион в Русе. Това е първи дуел сред двата противника за този сезон.

Очакванията са още веднъж за оспорван мач, заради обстоятелството, че предишния сезон " драконите " записаха победа, загуба и два равни дуела против " орлите ".

В състава на Дунав не се чакат промени в стартовия състав, с изключение отсъствието на Красимир Станоев, който получи тежка контузия в дуела с Левски.

В лагера на гостите евентуално Димитър Димитров ще заложи на някои аварийни състезатели предвид на срещата, която изигра Лудогорец в четвъртък вечер от шампионата Лига Европа, допускат от пресслужбата на клуба.

 Веселин Великов: Търсим нов футболист
Веселин Великов: Търсим нов футболист

" Ръководството прави и невъзможното да вземем състезател ", съобщи треньорът на Дунав

" Нека напомним, че касите на стадиона ще отворят в 18:00 часа, като билети ще бъдат продавани до 60 мин. от започване на срещата. Публиката ще бъде допускана след 19:00 часа ", прибавят от Дунав.

От футболния клуб предизвестяват още веднъж за сериозните предохранителни ограничения. На всички браншове, както и на входовете на стадиона, ще има камери, които ще наблюдават за сигурността на стадиона. За задачата ще работят още охранителна компания и служители на реда. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с железни детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и използвали алкохол.

" Призоваваме повече почитатели на тима да дойдат на стадиона и да поддържат своите любимци. Всички ние желаеме почтено показване на играчите, само че те имат потребност да усетят, че им имаме вяра. Нека Русенци покажем, че постоянно ще поддържаме тима, даже и в сложни моменти, а в този момент е точно подобен. Да пеем дружно песните на успеха, а колкото повече сме, толкоз по - далеко ще ни чуят ", допълват от Дунав.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР