Думите „уволнен си“ са ужасяващи за всеки служител. Особено за

...
Думите „уволнен си“ са ужасяващи за всеки служител. Особено за
Коментари Харесай

Уволниха служител за 1 минута закъснение

Думите „ уволнен си “ са ужасяващи за всеки чиновник.

Особено за хора, които се раздават на работното си място и не пестят сили да потвърдят лоялността си към компанията.
Първоначалната ви реакция може да бъде да викате, да плачете или да обиждате шефовете, само че надали това би могло да помогне да се почуствате по-добре. Уволнението не значи безусловно завършек на кариерата ви. Може даже да е късмет да попаднете на по-добре платена и по-удачна за вас работа. Потребител в известна мрежа за продан на отзиви за работодатели споделя, че негов сътрудник е изгубил работата си поради 1 минута забавяне. За 7 години във компанията служителят бил безупречен и нито един път не посочил неглижиране на работното време, досега, в който "изхвърчал " поради минута забавяне.

Коментарите на потребителите потвърдили, че това не е първият сходен случай и всекидневно са под стрес дали няма да са идващите без работа.  В знак на съпричастност всичките му сътрудници почнали да се появяват с минута-две по-късно на работа. Така те желали да покажат, че не са съгласни с крайните ограничения от страна на управлението. Усилията им се оказали напразни.

Психотерапевтът Брандън Смит намира обстановката за доста потребна за психологичното здраве на уволнения. "По-добре е в точния момент да излезете от сходна токсична среда, в сравнение с да работите за хора, които са по този начин крайни. 7, 17, 27 години са прекомерно доста и могат съществено да се отразят на здравето, когато работата е изпълнена със боязън от сходни крайни санкции ".

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР