Думите на президента Радев показват раздразнението на един главозамаял се

...
Думите на президента Радев показват раздразнението на един главозамаял се
Коментари Харесай

Пеевски отговаря на Радев: България никога повече няма да има властелин

Думите на президента Радев демонстрират раздразнението на един главозамаял се властолюбец , на който е отнето пълновластието. Така ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски пояснява утринния коментар на президента Румен Радев, изработен пред медиите на летището, преди той да отлети за аудиенция в Албания. да сезира Конституционния съд за измененията в Основния закон.

Делян Пеевски деликатно слушал изказването, в което чул обаче удостоверение за това фактически какъв брой значимо е било  и да се подсигурява, че " повече няма да има владетел, който да вреди на народа и страната ".

А Румен Радев с едноличното си ръководство и посредством безконтролните си служебни държавни управления е довел страната до политическа и икономическа рецесия , от която евроатлантическото болшинство в Народното събрание я извадило, както с измененията в Основния закон подсигурили, че България ще е парламентарна република в цялостния смисъл на това разбиране.
 Румен Радев: Сглобката изнасилва Конституцията
Румен Радев: Сглобката изнасилва Конституцията

Няма да постанова несъгласие на Бюджет 2024

Делян Пеевски нападна и думите на президента Радев за корупция и го приканва " първо да се вгледа в себе си и към себе си ", както и да обърне светлината (на прожекторите, бел.ред.) към президентската институция . " Тогава хората ще видят доста, доста забавни и некрасиви неща ", убеден е Пеевски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР