Думата на годината за мен е екстраполация. Това е така,

...
Думата на годината за мен е екстраполация. Това е така,
Коментари Харесай

Диляна Попова по Дарик: Светът тотално се обърка, трябва да учим децата си на любов

" Думата на годината за мен е екстраполация. Това е по този начин, тъй като гледах едни сериал, който носи това заглавие. Мен доста повече ме вълнуват световните проблеми от тези по нашите георгафски ширини. "

Това съобщи актрисата и модел Диляна Попова в предаването " Дума на годината " по Дарик радио.

" Достигнали сме до сериозна точка, в която всички ние би трябвало да се замислим какво се случва с планетата ни, с световното стопляне, какво предизвикваме със свръхконсумацията, която всекидневно имаме и не си даваме никаква сметка, и мен това ме втрещява. Опитвам се да го обясня на детето ми ", показа тя.

" Изпитвам голям боязън по какъв начин ще живее детето ми, тъй като в случай че продължаваме да се движим с това движение, децата ни не ги чака нищо по-добро от това, което имаме сега, само че пък имам вяра в поколението на кристалните деца, което би трябвало да промени нещата. Чувствам се много объркана освен във връзка политическата обстановка в България, а на международно равнище. Не знам какво се случва, светът тотално се обърка и може би следва някаква доста огромна смяна, която да рестартира всичко отначало ", сподели тя.

" Синът ми знае, че има Дядо Коледа инай-хубавото нещо е самата религия в това, че има Дядо Коледа. Не знам какво тъкмо му е в главата, само че аз главно се пробвам да го изучавам на обич и считам, че сега това е най-важното за нашите деца и това, което би ги построило като персони ", безапелационна е Попова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР