Думата на 2020 година безспорно е Мутри вън. Това не

...
Думата на 2020 година безспорно е Мутри вън. Това не
Коментари Харесай

Радев: Думата на годината е Мутри вън


Думата на 2020 година несъмнено е " Мутри вън ". Това не е просто мой апел, а ехтене от стотиците хиляди българи, които не желаят да живеят в неистина и безвластие, разяснява в предаването „ Годината по Дарик “ президентът Румен Радев. Той направи преглед на миналата година и разяснява главните тематики, персони и обстановки през миналите 12 месеца.

Президентът разяснява и казаното от себе си предходната година, че 2020 година ще бъде на отговорността. " Тя не се случи. Имаше отговорност от стотици хиляди жители за бъдещето на България и ориста на нашите деца. Но нямаше отговорност от българското държавно управление, от доста политици, които в тази комплицирана, сериозна за България конюнктура не взеха решение, което да подхожда на бъдещето ", бяха думите на президента.

Водещият попита президента дали в този момент, половин година по-късно, още веднъж би излязъл от Президенството с вдигнат пестник. " Винаги ще изляза и ще го направя, тъй като аз постоянно съм на страната на българите, когато те отстояват своите кардинални позиции в името на България ", бе отговорът на Радев.

Заради характера на това ръководство имаме рецесия, вихреща се с коронавирус 19 и сме страната с най-висока смъртност на глава от популацията. Това е поради характера на ръководството, акцентира президентът. Той счита, че сплотява българите против статуквото, беззаконието и несправедливостта. Трябва да бъдем непримирими и единни в това наше изпитание, разгласи още президентът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР