Думата комуникация“ може да се намери в 99 % от

...
Думата комуникация“ може да се намери в 99 % от
Коментари Харесай

Хората, които задават тези пет въпроса, са най-добрите в леглото

Думата „ връзка “ може да се откри в 99 % от актуалните препоръки и литература, отнасящи се за връзки, само че рядко е обвързвана с нашия полов живот.
Обикновено се концентрира върху разрешаване на спор, нахлуване по-дълбоко в връзките или реакции на ревнивост. За секса в никакъв случай не може да се приказва задоволително.
Затова ви предлагаме 5 въпроса, които може да зададете, с цел да подобрите качеството на половия си живот.

1. Кои са обичаните ти полови прекарвания (независимо дали сред нас или с други партньори)? Какво направи тези прекарвания специфични?
Може да се наложи да оставите егото си настрани, тъй като вашият сътрудник евентуално е имал полови прекарвания, преди да ви срещне. Разбира се, някои прекарвания ще желаете да запазите в предишното, само че в случай че има нещо, което вие и вашата сегашна половинка (или някоя от някогашните ви) сте правили, което в действителност ви липсва, може да го поканите още веднъж да откри място в настоящия ви полов живот.

2. Как наподобява твоят съвършен полов живот?
Каква периодичност на секса би ви направила най-щастливи? В какви съответни дейности бихте желали да участвате всяка седмица? Какъв тип прочувствено наличие желаете да има вашето правене на обич? Вашият съвършен полов живот включва ли гушкане? Подчинение? Бърз утринен секс? Каквото и да желаете, ви е разрешено да го желаете.

3. Какво харесваш в сегашния ни полов живот?
Може да се изненадате какви отговори изплуват на повърхността за вас и от колегата ви. Най-простото нещо, което обичате, може да бъде цялостен потрес за отсрещния и по сходен метод той може да изрече нещо, което е изцяло отвън вашия радар. Тези дребни изненади вършат тези въпроси толкоз скъпи. Дори и да сте дружно от години, няма по какъв начин да знаете сигурно, в случай че не попитате.

4. Има ли нещо, което би трябвало да вършим повече дружно в нашия полов живот?
Може би сте правили секс по-често, когато сте почнали връзката. Може би избрана позиция е изгубила очарованието си, тъй като някой от вас скрито се е чувствал по-малко убеден, до момента в който сте правили секс в тази поза. Каквито и да са аргументите половите привички да изпаднат в недружелюбност, добре е да поговорите за тях.

5. Има ли нещо ново, което искаш да опиташ, само че не знаеш дали ти е разрешено да го искаш?
Поради безчет нещастни аргументи има толкоз доста позор, обвързван с нашата половост. „ Добронамерените ” родители, връстниците, филмите, медиите и заблудените ранни полови възпитатели ни дават доста неправилни вярвания по отношение на това, което се счита за „ обикновено “, в това, което ни е разрешено да желаеме, когато става въпрос за секс. Така че това е рундът за стопяване на срама от правенето на обич.
Какво бихте желали да опитате, в случай че не се страхувахте да си поискате? Какви полови дейности смятате, че не заслужавате?
Помнете, че когато говорите с половинката си за положението на половия ви живот, бихте могли да си спестите години болежка от общуването и да се сдобиете с доста по-радостна полова игра в всекидневието си. Така че въпросът не е дали задаването на тези въпроси ще си коства евентуалната стеснение, а по-скоро по какъв начин мога да си позволите да не проведете този диалог с колегата си.
Вашият нов и усъвършенстван полов живот стартира през днешния ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР