Духовете на предишни обитатели са нападнали Белия дом, съобщи в

...
Духовете на предишни обитатели са нападнали Белия дом, съобщи в
Коментари Харесай

Призраци нападнаха Белия дом

Духовете на предходни жители са нападнали Белия дом, заяви в навечерието на Хелоуин американският вестник " Вашингтон пост ".

По думите на хора, които по една или друга причина са нощували в Белия дом, в него се случват необясними феномени. Гостите настояват, че са чували шумове от затръшване на порти, шумове от стъпки, злокобен смях или лай на кучета.

Според хората най-често из коридорите на Белия дом се разхожда призракът на някогашния президент на Съединени американски щати Ейбрахам Линкълн. Освен това е видяно, че привидението се появявал, когато страната е в рецесия.

 Призраци нападнаха Белия дом

Призрака на Линкълн твърди, че е виждал даже английският министър-председател Чърчил. По времето на Втората международна война го настанили да нощува в " Спалнята на Линкълн ". На сутринта обаче той поискал да напусне Белия дом, защото се уплашил от призрака на 16-ия президент на Съединени американски щати, посетил го през нощта.

Още един някогашен президент на Съединени американски щати обикаля Белия дом. Духът на седмия главнокомандващ на съединените щати Андрю Джонсън най-често се появявал в Розовата спалня. От нея постоянно се чувал смеха му.

Някои пък настояват, че и починалите съпруги не държавните глави посещават постройката.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР